Korkeushyppääjä Ella Junnila on harjoitellut viime viikkoina eri puolilla Suomea. SE-nainen on ehtinyt tekemään myös päivityksiä sosiaaliseen mediaan.

Yhdessä yhteistyökumppaninsa kanssa tehdyssä julkaisussa Junnila näytti taitojaan keittiön puolella.

– Mun keittiön kestosuosikki kanakeitto pavuilla on kans talven suosikki. Papusekotus on mun käytetyin pakaste ja sopii kans tähän klassikkoon! Suosittelen kovasti kokeileen tätä reseptiä! Täyteläinen, täyttävä ja täynnä sulle hyviä aineita, sanaili Junnila.

Kommenttiosioon saapui sitten Wilma Murto. MM-pronssimitalisti korjasi hyvällä huumorilla hieman faktoja.

– Mun keittiön, heitti Murto.

– Tämä totta, mut hei mun koti, sun koti, same same, vastasi Junnila.

Päivitys tästä.

Junnila hauskuutti myös julkaisemalla ”yleisön pyynnöstä” videokuvaa harjoituksistaan valmentaja Tuomas Sallisen valvovan silmän alla. Sallisen kommentit ovat monen mieleen.

– Nyt kun Tuomas on ulkomailla ja treenailen itekseni on huomannut, kuinka paljon se valmentajan läsnäolo tekee treeneissä. Ei vaan niin et valmentaja tsemppaa, kun on sille tarvetta, vaan myös se kuinka haastava on oikeesti kommunikoida miten treeni meni, kun ei näe yhtään mitä mä oon treenissä touhuillut, kirjoitti Junnila.

– Tämä oli hauska. Kaikille se ei sovi, mutta mun mielestä parasta on valmentajat joilta tulee ihan suoraan kaikki. Ja aina pitää osata nauraa itelle myös, kommentoi pika-aituri Annimari Korte.

Video tästä.