Pika-aituri Lotta Harala on tehnyt upean nousun takaisin suomalaisen aitajuoksun huipulle. Budapestin MM-kisoissa Suomea edustanut Harala on aktivoitunut tänä vuonna jälleen myös sosiaalisessa mediassa.

Haralalla on yli 85 000 seuraajaa Instagramissa. Hän julkaisee nykyään monesti inspiroivia viestejä ihmisille.

Nainen julkaisi viikonloppuna Instagramissa tunnelmallisen videon. Hän meni pätkässä uimaan. Harala tarjoili kuvatekstissä vinkkejä ihmisille.

– Kalenterointi vapaa-ajan menoista minimiin. Vaikka kuinka rakastankin kalenterointia, saattaa se herkästi tuoda rentoihin vapaa-ajan menoihin velvollisuuden tunnetta ja silloin ne ei samalla tavalla palauta. Spontaaniutta ja vapautta lisää, niin ei mukavista jutuista tuu velvollisuuden tuntuisia.

– En enää vietä aikaa ihmisten kanssa, joiden seura ei vastaa omaa energiaa. Kuulostaa karulta, mutta tarkka rajaus siitä keiden kanssa viettää aikaa, on todella wörtti!

– Väljää, rentoa ja ei suorittavaa tekemistä. Kun arki on hektistä ja vaativaa, on mulle tärkeetä päästää itseni helpolla vapaalla. Sitä tahdonvoimaa ja sykettä latautuu arkea varten.

– Lakkasin miettimästä, millainen vapaa-aika on jollekin toiselle mielekästä ja aloin tehdä asioita, joista itse aidosti nautin. Tai olla tekemättä mitään ja vaan löhötä sohvalla telkkaria katsellen. Jos se jollekin toiselle on tylsää, mutta mulle mukavaa, voin sitä hyvällä omatunnolla ylpeänä tehdä, ohjeisti Harala ihmisiä.

Naisen sanat ja video keräsivät ylistystä.

– Askel just oikeaan suuntaan, kuittasi seitsenottelija Miia Sillman.

Video tästä.