Ampumahiihtolegenda Kaisa Mäkäräinen on esiintynyt tänä vuonna Ylen Urheilustudion lisäksi myös Nelosella Amazing Race -ohjelmassa.

Edelleen hurjassa kunnossa oleva Mäkäräinen on päässyt esittelemään Amazing Racessa osaamistaan varsin monipuolisesti. Nyt nainen päätti faniensa iloksi julkaista ”Kaisa Goes Home” -tilillään kuvan keittiön puolelta.

– Eipä oo paljon tullut kuvattua eikä kyllä leivottuakaan tänä vuonna. Ruuan kanssa kyllä olen piiperrellyt mutta ei ne kuvauksellisia ole olleet, avasi Mäkäräinen.

– Liioittelin siis rajusti noissa kommenteissa, mutta tässä eilisen & tän päivän luomus, kun osuu tän viikon Amazing Race -jakson aiheeseen. Porkkanakakkupohja ja välissä sitruunamoussea, kirjoitti Mäkäräinen.

Kuvat tästä. Paina oikealla puolella olevaa nuolta nähdäksesi kakun kuvan.