Hiihtoässä Iivo Niskanen ei ollut mukana Jällivaaran maailmancupin kisoissa Ruotsissa. Suomen miehet ja naiset eivät onnistuneet tekemään huippusuorituksia 10 kilometrin vapaan hiihtotavan kisassa tai viesteissä.

Niskanen on alkukauden perusteella Suomen selkeästi kirkkain johtotähti. Miehissä ei löydy haastajia, ja naisissa Krista Pärmäkoski sekä Kerttu Niskanen ovat olleet pahasti kohmeessa.

Joulukuu ja tammikuu ovat kiireistä aikaa maailmancupin hiihtäjille. Seuraava mahdollisuus maailmancupissa tulee jo tulevana viikonloppuna Östersundissa.

Sinne on ilmeisesti suuntaamassa myös Niskanen. Östersundissa kisataan perinteisen sprintissä ja vapaan hiihtotavan 10 kilometrin kisa.

Niskanen jakoi viikonlopun alla mietteitään Instagramissa. Hän kertoi missä mennään. Rukalta oli siirrytty kotinurkille harjoittelemaan.

– Pieni kotiharjoittelujakso ennen kisoissa myskäämistä. Toivottavasti kuulokkeissa alkais kuulua 1,5 viikon aikana kunnon nousua!

Ennen joulua urakoidaan myös Trondheimin maailmancupissa. Siellä kilpaillaan vapaan sprintti, 20 kilometrin yhdistelmähiihto ja 10 kilometrin perinteisen kisa. Samoissa maisemissa kilpaillaan MM-mitaleista vuonna 2025.

Päivitys tästä.