Ampumahiihtolegenda Kaisa Mäkäräinen on ollut tänä syksynä esillä Amazing Race -ohjelmassa Nelosella ja Ruudussa. Ohjelma vaatii suunnistamista maailman turuilla.

Mäkäräinen paljasti torstaina Instagram Storiesissa, että kotimaassa liikkuminen ei aina onnistu niin täydellisesti. Nainen myönsi nimittäin eksyneensä pääkaupungissamme.

– Kävin Helsingin Keskuspuistossa lenkillä ilman puhelinta. Joku voisi sanoa, että eksyin. Itse olen sitä mieltä, että siellä vain on tosi huonosti opasteita. Tunnin sijaan juoksin 2 tuntia. Mitä mieltä Keskuspuiston muut käyttäjät ovat opasteista? tiedusteli Mäkäräinen ja laittoi videolla dramaattisesti pipon silmiensä päälle.

Mäkäräinen oli aiemmin tällä viikolla esillä myös Joensuu-päivän. Kari Kola ja Mäkäräinen palkittiin Joensuu-palkinnolla. Palkinto oli 2 500 euroa, kunniakirja ja kukat.

– Joensuu-palkinto annetaan ansiokkaasta toiminnasta kaupungin tunnetuksi tekemisessä kansallisella tai kansainvälisellä tasolla tai muusta toiminnasta kaupungin hyväksi. Palkintoa ei jaeta joka vuosi, viimeksi se jaettiin vuonna 2018, kertoi Joensuu verkkosivuillaan.