Riitta-Liisa Roponen palasi viikonloppuna hiihdon maailmancupiin. Hän urakoi Jällivaarassa 10 kilometrin vapaan kisassa ja naisten viestissä.

Roposella ei ollut odotetusti mitään asiaa huippusijoille. Hän oli bravuurimatkallaan 10 kilometrin vapaalla 35:s eli toiseksi heikoin suomalaishiihtäjä.

Roponen ei kuitenkaan ollut ymmärrettävästi kovin pettynyt. 45-vuotias legenda kertasi viikonlopun päätteeksi tuntojaan Instagramissa.

– Muutama vuosi sitten viikonlopun suoritukset olisi tuoneet pettymyksen kyyneliä silmiini, mutta nyt ne aiheuttaa kiitollisuus Olen saanut edustaa suomea 25 vuotta maailman cupissa. Ensimmäiset kisat vuonna 1998 Muoniossa jolloin miesten tämän päivän upea viestiankkuri Miro Karppanen oli muutaman päivän ikäinen

– Kauden alusta asti upeasti hiihtänyt Vilma Ryytty on yksi lupaavista nuorista jolta voimme varmasti odottaa hyviä suorituksia jatkossakin ja mikä parasta, hän on vapaan taituri!

Suomen naishiihtäjät ovat olleet erittäin vaisussa vireessä alkukauden. Roponen halusi kuitenkin tehdä muutaman asian selväksi.

– Jokainen urheilija ja koko joukkue tekee aina parhaansa, mutta valitettavasti se ei aina tuota tulosta. Oon varma että Suomen hiihtomaajoukkue tekee kauden mittaan vielä hyviä suorituksia! Muistetaan me kannustaa heitä vaikka aina ei superonnistumisia tulisikaan. Paljon on mahtunut näihin vuosiin,

Päivitys tästä.