Kolmiloikkaaja Senni Salmisella on takana hieman vaikeampia kausia. Entinen SE-nainen on nyt kertonut uusista tuulista elämässään.

Salminen paljasti tuoreessa Instagram-päivityksessä muuttaneensa takaisin Imatralle. Muutos on tuonut ilmeisesti toivottua tulosta.

– Oon nyt ollut asettuneena Imatralle kokonaisvaltaisesti syksystä lähtien enkä olisi voinut tehdä urheilua ja tulevaa kautta ajatellen parempaa päätöstä. Täällä harjoittelee kuin leirillä ja rentoutuu kuin lomalla, kirjoitti Salminen.

Nainen sai faneilta ja tutuilta paljon tsemppiä ja kannustusta.

– Kuulostaa täydelliseltä combolta, kirjoitti Maria Huntington.

– Varmasti kokonaisuus huomioiden paras ratkaisu, sanaili eräs.

Salminen on itseltään paljon vaativa urheilija. Hän avautui kesäkuussa Paavo Nurmi Gamesin epäonnistumisen jälkeen tilanteestaan Instagramissa.

– Nyt on aika olla rehellinen, kaikille teille, mutta ennen kaikkea itselleni. Eilinen oli minulle murtumispiste, joka katkaisi kamelin selän. Olen aidosti nauttinut kilpailemisesta viimeksi kesällä 2021 ja sen jälkeen jokainen kisa on tuntunut eloonjäämistaistelulta. Olen ollut täysin varjo siitä Sennistä, joka pari vuotta sitten nousi suurimman osan teistä tietoisuuteen. Tapahtui paljon kaikkea, niin hyvässä kuin pahassa, eikä pää kestänyt mukana.

– On ollut todella uuvuttavaa esittää, että kaikki on hyvin, kun todellisuudessa olen ollut henkisesti totaalisen loppu ja kaikki usko omaan tekemiseen on kadonnut. Olen äärimmäisen ankara itseäni kohtaan enkä salli itselleni pienintäkään epäonnistumista. Kun mieleen tulvii ennen kilpailua vain negatiivisia ajatuksia ja miettii kaikkea kamalaa mitä saattaa tapahtua, on peli siinä vaiheessa jo pelattu, avautui Salminen tuolloin.

Salminen pystyikin tuomaan rennompaa otetta tuon jälkeen. Tulostaso ei valitettavasti noussut kovin korkeaksi kesän aikana.

Kuvat tästä.