Yhdistetyn maailmancup jatkui viikonloppuna Lillehammerissa. Eero Hirvonen oli jälleen suurin suomalaisonnistuja.

Hirvonen oli lauantain tavoin kilpailun seitsemäs. Hän lähti ladulle kymmenenneltä sijalta eli onnistui parantamaan asemiaan sauvat kädessä.

Muut suomalaiset olivat pahasti hukassa kisassa, jonka voitti Norjan Jarl Magnus Riiber. Ilkka Herola oli 27:s, Wille Karhumaa 35:s ja Arttu Mäkiaho 39:s. Kilpailun voittoon hiihti Norjan Jarl Magnus Riiber ennen Itävallan Johannes Lamparteria ja Norjan Joergen Graabakia.

– Hyppy oli tänään ihan hyvä ja sain vähän parannettua eilisestä. Varmaan tuo iso mäki sopii muutenkin minulle paremmin. Sain hyvän lähtöpaikan hiihtoon ja siinä olisi voinut podiumistakin taistella jos olisi osunut kulkupäivä, mutta ei vaan tänään riittänyt. Ei ollut potkua tarpeeksi ja varmaan eilinenkin vähän painoi. Ei ihan kirkkaimmista sijoista pystynyt tänään sitten taistelemaan. Kokonaisuutena kuitenkin hyvä viikonloppu. Kaksi kertaa kymppisakissa ja eiköhän ne paremmat sijoituksetkin sieltä vielä tule, Hirvonen kommentoi Hiihtoliiton tiedotteella.

Herola on ollut vuosia Suomen yhdistetyn johtohahmo. Nyt aiemmin etenkin ladulla loistanut Herola on ollut pahasti hukassa alkukauden. Hän myönsikin, että nyt on johtopäätösten aika.

– Ei ollut kummoista tekeminen tänäänkään. Mäessä ei käynyt varsinaisesti tuurikaan ja sen lisäksi oli vielä aika nihkeä suoritus. Hiihtohomma oli aikalailla yhtä hankalaa kuin eilenkin ja ei vaan nyt pääse liekin päälle hiihdossakaan. Ei missään nimessä hyvä viikonloppu ja tulee tauko ihan hyvään väliin. Käydään vähän kotona treenaamassa ja jatketaan Ramsaussa sitten puhtaalta pöydältä, Herola myönsi Hiihtoliiton tiedotteella.