Muusikkona paremmin tunnettu Antti Tuisku yllätti viikonloppuna, kun hän paljasti sosiaalisessa mediassa ja Ylellä panostavansa valtavasti hiihtoon tulevan vuoden aikana. Asia sai huomiota myös pujottelulegenda Kalle Palanderilta.

– Nyt se on virallista; yksi elämäni suurimmista haaveista toteutuu, kun hyppään 110%:sti huippu-urheilijan elämään ja matka kohti vuoden 2025 hiihdon SM-kisoja starttaa. Tämä on heittämällä elämäni vaativin matka, niin fyysisesti kuin henkisestikin.

– Haluan nähdä, mitä tällainen wannabe hiihtofani voi saada vuodessa aikaan, kun kaikki tehdään huippuammattilaisten avulla, niin kuin kuka tahansa ammattihiihtäjä. Haluan itse kokea ja myös näyttää ihmisille, mitä ihailemieni huippu-urheilijoiden elämä on ja mitä se vaatii, kirjoitti Tuisku Instagramissa.

Palander kommentoi asiaa urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuoren suositussa Valavuori Live -ohjelmassa.

– Hei, näitkö sen Antti Tuiskun hiihtotempauksen? tiedusteli Palander Valavuorelta.

– Antti Tuisku tähtää siis ammattilaishiihtäjäksi. Hän tähtää ilmeisesti hiihdon SM-kisoihin vuoden päästä, vastasi Valavuori.

– Mitkä on niin kuin… Se oli helvetin hyvä juttu, mikä siitä oli Ylellä. Se oli tosi hyvä. Arvostan sitä kyllä, kehaisi Palander aluksi.

Sen jälkeen maailmanmestari antoi palaa. Hän ei voinut ymmärtää Tuiskun lajivalintaa.

– Mut kuka on vi*tu niin tyhmä. Sulla on edessä koko lajivalikoima, mistä voit valita ja voit tehdä elämälläsi mitä vain, kun sulla on jonkun verran tienattuna. Niin sä valitset vi**u hiihdon… Ei jumalauta.

>

LUE MYÖS