Nooralotta Neziri kilpaili perjantaina Lyonin hallikisoissa Ranskassa. Hän taisteli lopulta 60 metrin aitafinaalin kolmanneksi ajalla 8,08.

Neziri paineli tammikuun lopussa Ranskassa ajan 8,06. Hän sairastui sen jälkeen. Se vaati veronsa.

– Alkuerässä tuntui, ettei meinaa jaksaa. Olin Val de Reuilin jälkeen oikeasti aika kipeä. Siihen nähden pystyin nyt kokoamaan itseni hyvin, Neziri sanoi SUL:n tiedotteella.

– Finaalijuoksu oli minulta hyvä onnistuminen henkisesti. Hävisin ykkös- tai kakkossijan tuossa lopun heittäytymisessä. Olin juoksun jälkeen varma, että olin ainakin toinen.

Neziri julkaisi kisan jälkeen Instagram Storiesissa peiliselfien. Hän paljasti tilanteensa.

– Olen vain väsynyt. Olin sairaana, ja tämä kisa tuntui tulevan hieman liian aikaisin minulle. Tänään oli niin vaikeaa hoitaa hommaa. Mutta olen ylpeä siitä, kuinka onnistuin pitämään pääni kasassa hirveiden alkuerien jälkeen. Kolmas sija supertiukassa kisassa ja aika 8,08. Lisää tulossa! sanaili porilaistähti.

LUE MYÖS