Maaliskuun alussa järjestettäviin yleisurheilun MM-hallikisoihin valmistautuva Reetta Hurske kilpaili perjantaina Madridissa.

Hän paineli kaksi kertaa uuden kotimaisen kärkiajan. Hurske kellotti erissä ja finaalissa ajan 7,99.

Finaalissa nähtiin hurjaa menoa. Bahaman Devynne Charlton tykitti mahtiajan 7,68.

– Ihan tyytyväinen olen, kun juoksin kaksi kertaa alle kahdeksan sekunnin, mutta on tuossa vielä parannettavaa. Se tulee juoksujen kautta ja uskon, että tuolla ajalla saa kaksi juoksua MM-halleissa, Hurske kommentoi SUL:n tiedotteella.

– Alkueräjuoksussa oli tosi tahmea lähtö. Finaalissa osuin hieman kolmanteen aitaan ja pikkuisen säikähdin sitä. Aidan ylityksiin tuli sen jälkeen varovaisuutta. Siihen olen tyytyväinen, että pääsin juoksun alussa ja alkusileällä hyvin liikkeelle.

Madridissa kilpaili myös korkeushyppääjä Ella Junnila. Hän ylitti parhaallaan 189.

Junnila oli tyytyväinen hyppäämisensä kehittymiseen. Hän kertoi kuitenkin, että Madridin kilpailu oli monella tavalla melkoinen elämys.

– En ole noin sekasotkuisessa kilpailussa aiemmin hypännyt. Oltiin siinä samaan aikaan seiväshyppääjämiesten ja kolmiloikkaajien kanssa ja kuulantyöntäjätkin olivat välillä siinä, Junnila kuvaili SUL:n tiedotteella.

LUE MYÖS