Seiväshyppääjä Wilma Murto ei ole kilpaillut tänä vuonna erityisen ahkerasti hallissa. Nainen on kuitenkin lauantaina tulessa Ranskan Lievenissä.

Murto on julkaissut jo faneilleen pientä kuva- ja videomateriaalia pelipaikalta. EM-kultamitalistilla on omat rutiininsa.

Kahveihin mieltynyt Murto paljasti Instagram Storiesissa tuoneensa omat kahvinsa mukanaan myös Ranskaan. Hän naureskeli omalle toiminnalleen videon yhteydessä.

– Katsokaa tuota omahyväistä tyyppiä, joka tuo omat kahvit mukanaan, hauskuutti Murto.

Ystävänpäivänä Murto on vetonaulana Turun Gatorade Centerissä järjestettävässä seiväskisassa. Vastaan asettuu esimerkiksi Kanadan ennätysnainen Alysha Newman.

– Murron kärkihaastaja on kanadalainen Alysha Newman, joka voitti viikonvaihteen hallikisan Gentissä 470:n ylityksellä, sanoo kilpailun urheilijahankinnoista vastaava Arttu Salonen SUL:n tiedotteella.

– Newman on monet arvokisa käynyt, kokenut hyppääjä, jonka ennätys on 482. Hän tähtää talven kuntoaan maaliskuisiin Glasgow´n MM-halleihin ja luonnollisesti kesällä Pariisin olympialaisiin.

Murron on tarkoitus kilpailla hallissa myös helmikuun lopussa Ranskan Rouenissa ja maaliskuun alussa Glasgow’n MM-kisoissa.

LUE MYÖS