Salpausselän kisat tarjosivat monilta osin hienoja suomalaisonnistumisia. Aivan kaikilla ei mennyt putkeen: Anne Kyllönen pettyi lauantaina perinteisen hiihtotavan 20 kilometrin kisassa ja jäi sijalle 24.

Kyllönen hävisi lähes kolme ja puoli minuuttia kisan voittaneelle Krista Pärmäkoskelle. Nainen päättikin jättää väliin sunnuntain vapaan sprintin.

Kyllönen ehti kuitenkin nostaa Instagram Storiesissa huvittavan yksityiskohdan perjantain perinteisen parisprintistä. Kuvassa esiintyivät myös vaihtotilanteessa olleet Johanna Matintalo ja Krista Pärmäkoski. Molemmat näyttivät ottavan tilanteessa luistelupotkuja norjalaishiihtäjän tavoin.

– Tuli vain kuvasta mieleen… Oliko parisprintti Lahdessa vapaalla vai perinteisellä? tiedusteli Kyllönen huvittuneena.

Nainen laittoi myöhemmin viikonloppunsa pakettiin vielä Instagramissa. Kokenut hiihtäjä kehui yleisöä ja fiilisteli maajoukkuekavereidensa onnistumisia.

– On aina yhtä häkellyttävää kuulla teidän mieletöntä kannustusta ladun varressa kisan aikana. Ei ole oikeastaan sanoja siihen kiitollisuuteen mitä tunnen sisälläni. Tällä kertaa en itse päässyt sellaisiin suorituksiin mitä odotin, mutta onneksi maajoukkuejoukkuekaverit ovat tarjoilleet parastaan. Nyt täytynee vain keskittyä lataamaan kehoon uudelleen hyvää energiaa ja sit taas mennään, kirjoitti Kyllönen.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS