Seiväshyppääjä Wilma Murto jätti MM-hallifinaalin kesken Skotlannin Glasgow’ssa. SE-naisen tulokseksi jäi 455.

Murto kärsi kisan aikana akilleskivuista. Hän ei halunnut ottaa mitään riskejä olympiakesän alla. Murto kertasi vielä kokemusta ja ratkaisuaan Instagramissa.

– Tämä ei ollut toivomani päivä, mutta uskon 100-prosenttisesti, että minä ja tiimini pystymme hoitamaan myös tämän. Jos jotain pitää sanoa eilisestä, niin jos luulitte seiväshyppy-yhteisön olevan mukana ja toisiaan tukeva, niin se on melkoista vähättelyä. Se kuinka paljon sain tukea hyppypaikalla ja lyhyen kisani jälkeen, oli jotain sellaista, josta voi vain unelmoida, aloitti Murto.

Murto nosti erikseen esiin olympiavoittaja Katie Moonin. Jenkkitähti osoitti suuruutensa oman kisansa keskellä.

– Erityiset kiitokset Katie Moonille, joka piti ikään kuin kädestäni kiinni kaikkien yritysteni läpi. Isot onnittelut meidän MM-hallimestarille Molly Cauderylle, joka ei vain loistanut, vaan myös huomioi BBC:n haastattelussa kaikki, joilla oli ongelmia. Lopuksi kaikki sympatiani Margot Chevrierille (loukkaantui pahasti). Minulla ei ollut huonoin päivä kaikista. Kiitokset kaikille seiväshyppääjille ja valmentajille.

Katie Moon kommentoi myös julkaisua.

– Tuo ylitys kolmannella yrityksellä kaiken sen kivun keskellä osoittaa kovuutesi. Teit oikean ratkaisun ja tulet takaisin parempana kuin koskaan ulkoradoille, kehui Moon.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS