Maastohiihtäjä Anne Kyllönen on laittanut kautensa pakettiin myös Instagramissa. Upean ja pitkä uran tehnyt Kyllönen jatkaa myös tulevalla kaudella.

Kyllönen teki vuosi sitten huhtikuussa Instagramissa päivityksen, jossa hän asetti kovia tavoitteita kaudelle 2023–2024.

– Ajatukset ovat jo vahvasti tulevissa kausissa. Olen tekemässä harjoitteluun isoja muutoksia kesän ja syksyn osalta. Tämän kauden parhaat tulokset ovat olleet sitä tasoa mikä on parhaina kausina ollut perustasoa. Joten nyt on aika tehdä muutoksia omaan tekemiseen jotta selkeä tason nosto parhaiden vuosien tasolle olisi mahdollista.

– Ensi kauden tavoitteena on vakiinnuttaa perustaso top10 -vauhtiin maailmancupissa, mikä tarkoittaisi hyvinä päivinä paluuta podium-taistoihin, kirjoitti Kyllönen viime vuoden huhtikuussa.

Tuota tavoite ei valitettavasti toteutunut. Kyllönen ei päässyt yhdessäkään maailmancupin kisassa 10 parhaan joukkoon. Hän myönsi jo kesken kauden, että viime kesän harjoittelu ei tuonut toivottuja tuloksia.

Nyt katse on kuitenkin myös tulevassa. Tilanne on monelta osin hyvä. Tällä kerta nainen ei asettanut selviä julkisia tavoitteita.

– Nyt kun kuuden viikon treenijakso on saatettu päätökseen ja kisakausi kansallistenkin kisojen osalta pakettiin on aika tullut kiittää kaudesta 2023 – 2024! Kaudessa oli paljon hyvää, mutta kolme eri kertaa kipeänä oli vain yksinkertaisesti liikaa saadakseni omasta parasta kuntoa esiin läpi talven.

– Ensi kauteen pääsen valmistautumaan hyvästä tilanteesta. Terveenä ja hyvin harjoitelleena on mukava pienen tauon jälkeen taas palata tosi toimiin. Kiitos teille kaikille jotka seuraatte täällä somessa, television ääressä ja ladun varrella. Olette super tärkeitä. Kiitos mun yhteistyökumppanit jotka mahdollistatte sen, että saan kilpailla maailman parhaita hiihtäjiä vastaan, kirjoitti Kyllönen Instagramissa.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS