Pika-aituri Annimari Korte on monen muun suomalaisen yleisurheilijan tavoin harjoitusleirillä Teneriffalla. Korte kertoi Instagram Storiesissa, että viikonloppuna on vuorossa lepoa.

Perjantaina Korte päivitteli tunnelmiaan. Hän paljasti, että aivan kaikki ei ole mennyt käsikirjoituksen mukaan etelässä.

– Monen kuukauden uniongelmien jälkeen nukuin täällä leirillä ekassa hotellissa super hyvin, mutta tässä toisessa reilun viikon huonosti, kun ensin huoneen yläpuolella oli uima-allas, joka tärisyttää seininä koko yön. Viikko kesti saada uusi huone, selvitti Korte.

Korte sai lopulta uuden huoneen. Sekin aiheutti omat draamansa. Sitten aamulla tuli vielä vieraita.

– Tiistain sain uuden huoneen… baarin yläpuolelta. Ja dopingtestaajat vielä koputtivat ovea klo 6.00. Nyt kaksi yötä hiljaisessa huoneessa ja parhaita unia pitkiin aikoihin. Palautumisessa huomaa tosin helposti, onko nukkunut vai ei. Ihan eri lailla palautuu hyvien unien jälkeen.

Korte oli esillä tällä viikolla myös Silent Library Suomi -ohjelmassa. Televisiossa esitettiin aiemmin kuvattu jakso, jossa Korte ja kumppanit keräsivät kivan rahapotin (1 500 euroa) hyvän asian puolesta.

– Annin Sporttivartti-tiimi kisaamassa tänään telkkarissa. Oli kiva päästä keräämään rahaa itselle tärkeään hyväntekeväisyyskohteeseen Suomen Parkinson-säätiölle, kirjoitti Korte.

Video tästä.

LUE MYÖS