Neljä nuorten MM-mitalia urallaan voittanut Anita Korva on kadonnut huippuhiihdosta. Hän ei ole vielä ilmoittanut suoraan, että ura olisi lopullisesti ohi, mutta naista ei ole nähty kisoissa.

Korva avasi tilannettaan tammikuussa 2024 Ylen haastattelussa. Hän myönsi, että huippuhiihtoajat tuntuvat kaukaisilta.

– Ajatukset vaihtelevat. Välillä kilpahiihto kiinnostaa ja tuntuisi mielenkiintoiselta lähteä jalostamaan ajatusta siitä. Välillä kilpahiihto tuntuu kuitenkin todella kaukaiselta. Se on ihan eri elämää, mitä elin aktiivisen kilpahiihdon parissa kymmenen vuotta. En muista, enkä tunnista itseäni kilpahiihtoajoista. Olen muuttunut niin paljon, Korva arvioi Ylelle.

Korva on julkaissut viime kuukausina Instagramissa kuva- ja videomateriaalia salilta. Nykyään personal trainerina työskentelevä Korva esitteli hiljattain näyttävää ylävartaloaan otoksessa, joka keräsi kehut.

– Mahtavassa kuvassa olet.

Kuva tästä.

LUE MYÖS