Suomalaisen pika-aiturin Reetta Hurskeen hallikausi ei mennyt toivotulla tavalla. Torunin kisoissa tullut kaatuminen haittasi valmistautumista MM-hallikisoihin, joissa tuli seinä vastaan välierissä. Nyt tilanne näyttää jälleen hyvältä.

Hurske on pitänyt pientä hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa. Hän laittoi kuitenkin maaliskuun pakettiin Instagramissa iloisin mielin.

– Näillä parilla kuvalla viime lauantailta toivotan teille kivaa huhtikuun ekaa päivää! Maaliskuu oli kyllä mieletön. Paljon kivoja juttuja, tapahtumia, päiviä ja ihmisiä. Myös paluu kovempiin reeneihin on sujunut kivasti ja on ollu todella virkistävää päästä kunnolla reenaamaan.

– Pakko kyllä vielä sanoa, että oon niin järjettömän kiitollinen kaikista näistä upeista ihmisistä mun ympärillä. Kiitos maaliskuu ja tervetuloa huhtikuu! fiilisteli SE-nainen.

Kesällä järjestetään yleisurheilun EM-kisat ja Pariisin olympialaiset. Hurske on jo valittu edustamaan Suomea Rooman EM-kisoihin.

Kuvat tästä.

LUE MYÖS