Suomalaisaituri Viivi Lehikoisen hallikausi ei mennyt aivan toivotulla tavalla. Hän avautui tilanteesta maaliskuussa.

– Hallikauden kisat eivät menneet ihan suunnitellusti, joten ollaan yritetty palauttaa tilanne sinne missä se oli ennen sitä. Pidin SM-hallien jälkeen kaksi viikkoa taukoa treeniohjelmasta ja tein kevyempää urheilua, jotta ongelmat palautumisen kanssa saataisiin hallintaan, kirjoitti SE-nainen Instagramissa.

Lehikoinen on nyt palannut päivittelemään kuulumisiaan reilu kuukausi noiden sanojen jälkeen. Ulkomailla leireilyä jatkava Lehikoinen teki selväksi, että pelkkää nousukiitoa ei ole meno vieläkään.

– On ollu hyviä päiviä ja on ollut huonoja päiviä, mut suurimmaks osaks päiviä vaan siltä väliltä. Koko ajan nään kuitenkin enemmän hyviä päiviä. Ja loppujen lopuksi kaikilla päivillä on ollut aina jotain annettavaa eli onko huonoja päiviä ollut sittenkään, filosofoi Lehikoinen Instagramissa.

Lehikoinen on paperilla yksi Suomen yleisurheilun isoimmista tähdistä EM-kisoja ja olympialaisia ajatellen.

Video tästä.

LUE MYÖS