Ampumahiihtolegenda Kaisa Mäkäräinen on vastannut Topi Raitasen ja valmentaja Janne Ukonmaanahon haasteeseen. Mäkäräinen on mukana Helsingin Olympiastadionilla 10. syyskuuta järjestettävässä Stadion Cooper -juoksutapahtumaa.

Mäkäräisellä on tapana vähätellä nykyistä kuntoaan, vaikka hän tekee edelleen kovaa tulosta yksittäisissä urheilutapahtumissa. Nyt nainen on esitellyt Instagramissa lähtötasocooperinsa.

– Vähän ois hommii kesäksi, mut pienet haasteet saa entisen kilpaurheilijan syttymään. Videon lopusta selviää syksyn tavoite, joka on vähemmän kuin mitä oon joskus juossut.

– Pakko hyväksyä se, et ikä 40+ ja vuodet siitä, kun on aktiiviuran lopettanut, ei vauhtia nosta. Käykää juoksemassa ja kommentteihin voi jättää oman tuloksensa pitkin kesää. Koitan somettaa kesällä joistain treeneistäkin matalalla kynnyksellä, et miten menee, kirjoitti Mäkäräinen.

Mäkäräisen paineli lähtötasocooperissa 3 350 metriä 12 minuutissa. Hän ilmoitti, että tavoitteena on juosta Olympiastadionilla yli 3 500 metriä.

Video tästä.

LUE MYÖS