Hiihtäjä Johanna Matintalo on aloittanut tiukan valmistautumisen kohti arvokisatalvea. Hän on kertonut tunnelmistaan myös sosiaalisessa mediassa.

Matintalo päivitteli tilannettaan sunnuntaina Instagramissa. Hän myönsi, että hiihtokauden jälkeen on ollut myös haasteita, jotka ovat vaikuttaneet tekemiseen.

– Jeee, viimein uuden harjoituskauden eka kunnon teho tehty! Ja vieläpä juosten. Kevään loma-aika oli mukavaa, mutta hyvin sairastelun täyteistä. Se vaikutti omalta osaltaan uuden kauden alun treenisuunnitelmiin. Aina ei asiat mene täydellisesti, ja harvoin kenenkään kohdalla some on koko totuus.. aloitti Matintalo.

Matintalo lähestyi kuitenkin asiaa positiivisesti. Hän laittoi asiat perspektiiviin.

– Mutta tää kaikki on elämää ja tällä hetkellä tykkään omastani aika paljon. Ps, tarkkasilmäisimmät saattoi bongata taustalla vaihtuvan Vuokatin maisemat! Täällä menee treenien parissa seuraavat pari kuukautta kesästä, kirjoitti normaalisti Rovaniemellä asustava Matintalo.

Video tästä.

LUE MYÖS