Nooralotta Nezirin kesäkausi 2024 sai heikon alun. Hän jäi sunnuntaina Kalamatan kilpailussa Kreikassa vaisuun aikaan 13,47.

Pettymys oli iso. Neziri kertasi asiaa vielä maanantaina, kun hän julkaisi upean rantakuvan.

– Kirjaimellisesti yksi kauneimmista paikoista. Niin surullista, että en onnistunut kisassa toivomallani tavalla. Kaikki meni melko hyvin viidenteen aitaan saakka, mutta sitten löin nilkkani aitaan ja menetin tasapainoni ja osuin kuudenteen aitaan polvellani.

– En siis pystynyt juoksemaan kisaa loppuun kunnolla. On erittäin ärsyttävää matkustaa näin pitkälle ja epäonnistua. Haha. Mutta sitä on aitajuoksu, ja keskiviikkona on uusi yritys Ateenassa, kirjoitti Neziri.

Nezirin hyvän ystävän Lotta Haralan kauden aloitus oli toista maata. Hän paineli Espoossa ensin alkuerissä ajan 12,89 ja sitten finaalissa järjettömän tuulituloksen (+2,2 m/s) 12,64.

Reetta Hurske on valittu toistaiseksi ainoana edustamaan Suomea yleisurheilun EM-kisoihin naisten pika-aidoissa. Muista paikoista käydään vielä kilpailua, mutta Harala varmasti lähes sinetöi oman kisapassinsa.

Kuva tästä.

LUE MYÖS