Seiväshyppääjä Wilma Murto puolustaa ensi viikolla alkavissa EM-kisoissa kahden vuoden takaista mestaruuttaan. Vastaan on tulossa kova haaste.

Ison-Britannian Molly Caudery voitti MM-hallikultaa helmikuussa tuloksella 486. Se on maailman kärkitulos.

Caudery on kovassa kunnossa myös ulkoradoilla. Se tuli selväksi tiistaina: Caudery voitti Ostravassa järjestetyn kisan tuloksella 484. Kyseessä on maailman tämän kauden kärkitulos ulkoradoilla ja Cauderyn ennätys ulkoradoilla.

Murto on kärsinyt akillesvaivoista. Hän kilpaili viime viikolla Lahden Motonet GP:ssä ja ylitti parhaallaan korkeuden 460.

Murto ylitti talvella hallissa korkeuden 481. Hän on maailmantilaston kuudentena.

SE-nainen on ilmoittanut tähtäävänsä tänä vuonna ennen kaikkea olympialaisiin. USA:n Katie Moon on jälleen yksi suurista suosikeista siellä. Moon on kärsinyt myös akillesvaivoista. Hän aloitti viime viikolla kesäkautensa vaisulla tuloksella 453.

LUE MYÖS