Viron Pärnussa järjestettiin tiistaina kansainvälisen yleisurheiluliiton (WA) Continental Bronze Tourin osakilpailu. Mukana oli myös paljon suomalaisia urheilijoita. Katse kääntyi esimerkiksi moukarinheittäjä Krista Tervoon.

Tervo täräytti viime viikolla Lahden Motonet GP:ssä uuden Suomen ennätyksen 74,63. Virossa ei kulkenut, sillä Tervo romahti tulokseen 67,85.

– Tänään ei niin hyvää tekemistä, mutta tuloksena perus vajaa 68 m. Aika normi settii tällee enkan jälkeises kisas (eikä nihkee rinki plus paahtava aurinko ilman kunnon varjoi auttan asiaa). Et nyt vaa vähän lepoa ja katse kohti ens viikkoo ja Roomaa, kirjoitti Tervo Instagramissa EM-kisoihin viitaten.

Pärnun suomalaisnimi oli Heta Tuuri. Hän teki ennätyksensä 191 ja voitti korkeuskisan.

– Kunto on ollut tulollaan jo pitemmän aikaa, mutta kyllä se on tuo vauhti suurin ansio. Aikaisemmin jokainen hyppy oli erilainen. Nyt pääsen vauhdin avulla hyödyntämään muitakin pieniä tekijöitä paremmin hyppäämisessä, ja se näkyy tulostaululla, kommentoi Tuuri SUL:n tiedotteella.

Nooralotta Neziri oli naisten pika-aidoissa toinen keskinkertaisella ajalla 13,21.

LUE MYÖS