Suomalainen pikajuoksija Emma Tainio julkaisi hiljattain Instagramissa videon, joka kelpasi ilmeisesti somejätti Metan algoritmille ja alustan käyttäjille. Turussa kuvattu video keräsi nopeasti valtavasti katsojia.

– Eilen Turun aurikoisella stadionilla kuulaheittoja, juoksuloikkaa, lähtöjä ja muutama kovempi veto! oli lähtöharjoitusta kuvaava video otsikoitu.

Sitten pätkä lähti sisi leviämään. Tainio päivitteli asiaa tiistaina Instagram Storiesissa.

– Internet on niin hullu paikka. Uusin reelini (video) on kerännyt kolmessa päivässä 1,1 miljoonaa katselukertaa. Seuraajien määrä nousi myös yli kymmenentuhannen (4 400 viime perjantaina).

– Ja kaikki te ”valmentajat”, jotka kommentoitte askeleeni leveyttä, niin kyllä, tiedän sen kyllä ja yritän kyllä parantaa sitä. Ja kaikille vihaajille tiedoksi. Olen nainen, enkä voi ottaa pois mitään osia vartalostani vaikka kuinka yrittäisin. Minulla on myös pakaralihakset, kuten meillä kaikilla. Videossani on pikajuoksija harjoittelemassa. Sitä teen joka toinen päivä, viestitti Tainio.

Tainio on kilpaillut tällä kaudella ulkoradoilla 100 ja 200 metrillä. Hänet on nähty radalla Espoossa ja Malmössä.

Video tästä.

LUE MYÖS