Suomalaiset hiihtäjät ovat jo aloittaneet kovan treenikauden. Vuokatissa on ollut mukana myös Krista Pärmäkoski.

Pärmäkoski ei ole vielä vahvistanut uransa jatkoa. Harjoitus kuitenkin maistuu.

Pärmäkoski jakoi hiljattain Johanna Matintalon kanssa julkaisun. Instagram-päivityksessä kerrottiin uudesta tiimistä, johon kuuluvat Matintalon ja Pärmäkosken lisäksi Katri Lylynperä sekä Jasmin Kähärä.

– Tällä porukalla lähdetään kohti tulevaa arvokisatalvea! Toki ensin meidän pitää saada Krista Pärmäkoski jatkamaan uraansa.. alkoi päivitys.

– Meillä oli iso halu leireillä tällä kaudella yhdessä, ja päädyttiinkin nimeämään itsemme G-tiimiksi. G-kirjain symboloi meille girlpoweria, jota tästä porukasta ei puutu. Lisäksi tiimillä on Suomessa kaksi komeaa miesvahvistusta, sanaili Matintalo koiraeläimiin viitaten.

– Miksi tiimi koostuu juuri meistä? Kaikilla meistä on vahvuuksia, joista muut pystyvät hyötymään. Myös ajatukset siitä, miten halutaan lähestyä tulevaa talvea kohtaavat kivasti. Eikä siitäkään ole haittaa, että viihdytään hiton hyvin porukassa, perusteltiin kuvatekstissä.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS