Suomen kärkihiihtäjiin kuuluva Johanna Matintalo on ilmoittanut merkittävästä muutoksesta taustoissaan. Hän kertoi asiasta Instagramissa.

Matintalo hymyili leveästi päivityksessä. Elämänsä kauden hiihtänyt monilahjakkuus on löytänyt taakseen uuden tiimin.

– Innoissani ilmoitan, että mulla on uusi manageri ja tiimi! alkoi päivtys.

– Ollaan startattu yhteistyö Redgert Commsin Emilia Forsbergin kanssa, ja hän ottaa jatkossa vastuun mun sponsoreista ja kumppanuuksista. Mukaan tiimiin hyppää myös hyvä ystäväni Joona Hellman, joka auttaa kumppanuuksissa ja konseptoinnissa! jatkoi Matintalo.

– En malta odottaa mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan tän mahtavan ja asiantuntevan tiimin kanssa. Kiitos kaikille sponsoreille jo nyt tuestanne. Innolla odottaen uusia tukijoita kohti kolmen vuoden arvokisaputkea, avasi Matintalo.

Matintalo on tunnettu aiemmin parhaiten sprinttitykkinä. Hän ylsi viime kaudella palkintopallille myös normaalimatkoilla.

LUE MYÖS