Münchenin EM-kisoista hopeaa napannut Kristiina Mäkelä pettyi perjantaina Rooman EM-kisojen kolmiloikan karsinnassa. Hän jäi pihalle finaalista.

– Ei tällä kertaa. Euroopan mestaruuskisani päättyivät karsintaan. Olen pettynyt, mutta edessä on pitkä kesä! Pysyn positiivisena. Vielä on niin paljon tulossa, kirjoitti Mäkelä Instagramissa.

Kilpailun jälkeen kuohutti se, että osa finaalin selviytyneistä urheilijoista käytti kiellettyjä jalkineita karsinnassa. Asiasta ei kuitenkaan ilmeisesti tehty protestia ajallaan. Mäkelä kommentoi myös asiaa päivityksensä kommenttiosiossa, ennen kuin oli varmistunut, että ketään ei hylätä.

– On totta että useammalla urheilijalla oli nuo world athleticsin (kansainvälinen yleisurheiluliitto) mukaan kielletyt piikkarit mutta ilmeisesti asissa on jokin porsaanreikä ja näillä näkymin asiasta ei rangaista.

– Harmillista on että tilanne on hyvin epäselvä ja huonosti informoitu ja vaikuttaa että vain joku pieni piiri tiesi asiasta samalla kun toiset on hankkineet itselleen säännöissä sallitun parin pikkareita ja jättänyt muo kielletyt kotiin vaikka halua hypätä niillä olisi ollut. Mun piikkarivalintaan tämä ei olisi vaikuttanut. Protesti asiasta on tehty. Mielenkiinnolla ootellaan että mikä oli se syy miksi kielletyistä tulikin sallitut, kommentoi Mäkelä.

Jotkut seuraajat päättivät myös tarjota hieman tylympiä kommentteja.

– Tuu kotiin sieltä Sennin ja Jessikan kera. Ei pahalla sanottu, vinoili eräs, mutta Mäkelä ei jäänyt hiljaiseksi.

– Kaikki ajallaan… Ei me tännekkään aateltu jäädä, kuittasi SE-nainen.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS