Lotta Harala onnistui kivasti yleisurheilun EM-kisoissa, vaikka hän ei yltänyt aivan toukokuun parhaalle tasolleen 100 metrin aidoissa.

Kokenut urheilija taistelija EM-kisojen välieriin. Siellä tie nousi pystyyn.

Harala laittoi lopulta kisojaan pakettiin myös Instagramissa. Hän myönsi, että fiilikset olivat todella kaksijakoiset.

– Just nyt tuntuu tyhjältä ja surulliselta. Samaan aikaan oon tosi tyytyväinen kaikkeen, mitä Roomassa tehtiin. Valmistautuminen, huoltotoimet, kisaverkat ja itse kisasuoritukset meni täysin nappiin tän hetken tilanteeseen nähden, arvioi Harala.

Haralan kohtaloksi taisi koitua pieni virhe. Häneltä puuttui ehkä hieman malttia toukokuussa. Harala juoksi Jyväskylän Motonet GP:ssä kaksi kertaa 22. toukokuuta. Nainen päätti kisailla vain kaksi päivää myöhemmin Lahden Motonet GP:ssä. Se saattoi nyt olla liikaa.

– Vaikein on hyväksyä sitä, että juuri pari viikkoa ennen tätä H-hetkeä, joka silmissä tehtiin vuosia töitä, tuli pieni vamma. Ja parhaat juoksut jäivät EM-kisojen ulkopuolelle. Niin pienestä on kiinni, vaikea olla syyllistämättä itseään pienistä ratkaisuista, jotka nyt tekisin toisin. Olisin maltillisempi.

– Nyt on aika kääntää katseet eteenpäin, hoitaa paikat kuntoon ja kaivella esille kevään kova juoksukunto. Ei se kaukana ole, joten luotetaan että se löytyy, viestitti Harala.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS