Lotta Harala on kulkenut pitkän tien viime vuosina. Nyt on varmaa, että yksi unelma käy toteen: Olympiakomitea vahvisti maanantaina odotetun uutisen: Harala edustaa Suomea Pariisin olympialaisisten 100 metrin aidoissa.

Harala riemuitsi asiasta Instagramissa. Elämänsä kunnossa oleva pika-aituri oli otettu.

– Huh, mikä matka on kuljettu tätä unelmaa tavoitellessa. Paljon on koeteltu ja tahtoa on kysytty. Nyt 32-vuotiaana, reppu täynnä tärkeitä oppeja unelmani käy toteen.

– Kiitos jokaiselle tätä polkua kanssani kulkeneelle. Löydettiin mulle oikea reitti. Kuopan kuoppaa en siitä vaihtaisi. Kiitollisena ja ylpeänä Pariisiin! kirjoitti Harala.

Pidetty suomalaistähti sai paljon onnitteluita kommenttiosiossa. Sellaisen tarjoili esimerkiksi pikajuoksija Emma Tainio.

– Ei löydy sanoja. Sulle tätä toivoi, niin niin paljon. Vuonna 2022 kun näin sut Tenen leirillä ekaa kertaa ja olit vielä vammojen kanssa taistelussa, ”pelkäsin” aidosti sun puolesta, että tätä päivää ei välttämättä tulisi. Kuitenkin susta on aina huokunut niin suuri intohimo ja tahto, joten tiesin, että niin ei käy. Menit läpi harmaan kiven ja luotit itseesi. Sun tarina kannattelee niin montaa urheilijaa, nyt ja tulevaisuudessa. Kiitos ja onnea. Nyt nautit niin perkeleeesti!! kirjoitti Tainio.

LUE MYÖS