Suomen käsipallomaajoukkueen kantaviin voimiin kuuluva Andreas Rönnberg ei ole harmissaan, vaikka Suomi hävisi EM-karsintaotteluissa Saksalle ja Espanjalle. Rönnberg tietää vastustajien kovuuden ja oli tyytyväinen Suomen esityksiin tappioista huolimatta.

– Saksa ja Espanja olivat tosi kovat vastukset. Pelasimme hyvin heitä vastaan ja Espanja-peli varsinkin oli todella hyvä. Se oli tasaista peliä puoliväliin asti. Pärjäsimme ihan hyvin heitä vastaan ja on kivempi pelata tällaisia kovia maita vastaan, kuin esimerkiksi jotain Luxemburgia, Rönnberg toteaa SuomiUrheilu-sivustolle.

Rönnberg tietää, mikä on Suomen heikkous ja missä Suomi on isoja maita jäljessä.

– Meiltä puuttuu vasenkätinen oikea pakki. Toivottavasti siihen paikalle nousee joku sellainen pian.

– Isojen maiden pelaajat ovat fyysisempiä kuin me. He ovat isoja ja heillä on varaa valita enemmän pelaajiaan. He tekevät kaikki pienetkin asiat vähän paremmin, Rönnberg arvioi.

Ikäväksi nimenomaan Espanja-ottelun teki Rönnbergille se, että hän loukkasi kätensä ja joutuu olemaan sivussa kentiltä pitkälle kevääseen.

Jesse Happonen