La Molinassa Espanjassa laskettiin tänään crossin maailmancupin viimeisen kilpailun aikalaskut. Anton Lindfors jatkoi karsinnoista finaaliin sijalta 24 ajalla 43,89. Jussi Taka tippui jatkosta ollen karsintojen 39:s. Hänen aikansa oli 44,54. Karsinnat voitti Venäjän Nikolay Olyunin ajalla 42,40.

– Alkusuora tuli sössittyä täysin, ja vikassa bänkissä otti kengät kiinni lumeen. Lasku oli varmaan heikoimpia täällä, mutta viime viikonlopun pupelluksen jälkeen on kiva päästä laskemaan finaaleissa. Paljon laskussa on parantamisen varaa, mutta vauhti vaikuttaa olevan ihan jees. Ei muuta kuin huomenna kaikki peliin ja katsotaan mihin se riittää, Lindfors kommentoi.

– Tänään laskettiin käytännössä yksi aikalasku, koska toisella kierroksella rata oli jo super hidas pehmeyden ja tuulen takia. Molemmat (Taka ja Lindfors) mokailivat ekalla, Anton tosin vähemmän kuin Jussi. Jussi laski treeneissä hyvin, mutta kisassa tuli kunnon aivopieruja. Täällä on pitkä alkusuora, joten Antonilla on hyvät mahikset edetä heateissa. Se vaatii kuitenkin, että jalat toimivat ja osutaan alastuloihin, valmentaja Juha Guttorm kommentoi.

La Molinassa lasketaan finaali huomenna.

Lähde: Lumilautaliiton tiedote