Seinäjoen Peliveljet on voiton päässä salibandyn Suomen mestaruudesta lyötyään hallitsevan mestarin Jyväskylän Happeen sen kotikaukalossa jatkoajalla 3-2. Kannu on katkolla SPV:lle ensi lauantaina Seinäjoella.

Illan ratkaisun iski 3419 katsojan kauhuksi Henri Myllymäki, joka täräytti Jukka-Pekka Pelto-arvon päädyssä omille karvaaman pallon matalana ohi Happee-vahti Eero Kososen.

Eiliseen tapaan SPV nousi ahdingosta voittoon. Happee johti kolmannessa erässä jo 2-0 kun Joonas Kaasalainen oli avannut maalitilin toisessa erässä ja Petri Kauko kasvattanut eroa vastaiskusta kolmannessa. Sami Koski sijoitti ensin elegantisti aivan etuyläkulmaan kavennuksen, ja tasoituksen tälläsi irtopallosta Ville Kuusela hurjan mylläkän jälkeen.

Ratkaisupaikkoja riitti tänään myös Happeella, mutta SPV:n maalivahti Jarno Ihme huokailutti katsomoa loistotorjunnalla toisensa jälkeen.