Suomen lentismiehille komea alku Kairossa – ottelu loppui vasta myöhään yöllä

© Kuva: Lentopalloliitto
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Miesten lentopallomaajoukkue aloitti Maailmanliigan kesän toisen turnauksen juhannusyönä komealla voitolla olympialaisiin mukaan päässeestä Egyptistä sen kotikentällä Kairossa. Suomen voittonumerot olivat 3-0 (25-22, 25-17, 25-22).

Ottelu käynnistyi tunnin myöhässä, vasta tasan puolelta yöltä, kun turnauksen avausottelu Japanin ja Turkin välillä venyi viiteen erään (3-2 Turkille).

Suomi voitti pelin virheettömämmällä pelillän. Egypti teki valtavasti virheitä hyökkäyksessä sekä syötössä läpi ottelun.

Suomen parhaiksi pistemiehiksi nousivat Niklas Seppänen ja Markus Kaurto 11 pinnalla. Suomen teholukemat 47/+31 kertoivat joukkueen varmuudesta Egyptiin (47/+14) verrattuna.

– Pelin taso ei tänään ollut niinkään kauhean kovaa koko ajan, mutta olen taas todella ylpeä joukkueesta. Pelasimme tänään paljon muitakin asioita vastaan kuin vain Egyptin joukkuetta. Peli loppui vasta puoli kahdelta yöllä, ruokailut olleet vähän mitä ovat ja ensimmäinen peli viivästytti pitkään pelimme alkamista. Hieno joukkue, joka keskittyy niihin asioihin, joihin se voi itse vaikuttaa, eikä anna tällaisten häiriötekijöiden särkeä omaa keskittymistä. Se oli päivän tärkein anti, päävalmentaja Tuomas Sammelvuo hehkutti.

– Syöttö-vastaanotto -pelimme oli selkeästi Egyptiä parempaa ja se oli iso kulmakivi voitossa. Hyvällä mielellä kohti Turkin kohtaamista 18 tunnin päästä!

Suomella on näin neljästä ensimmäisestä Maailmanliigan ottelustaan kahdeksan pistettä, kolme voittoa (Korea, Kuuba, Egypti) ja yksi tappio (Japani). Suomi nousi 12 joukkueen sarjassa samalla neljännelle tilalle.

Lauantaina Suomi kohtaa kello 22 alkavassa ottelussa Turkin, joka nousi perjantain ottelussaan kahden erän takaa 3-2 -voittoon Japanista, Japanin Suomi kohtaa sunnuntaina Kairon turnauksen viimeisessä ottelussan. Tämän jälkeen Maailmanliiga jatkuu Tampereella 1.-3.7. pelattavalla kotiturnauksella.

Lähde: Lentopalloliitto


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS