Mestari Classic näytti haastaja EräViikingeille kaapin paikan

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Salibandyliigan mestari Classic näytti haastajalle kaapin paikan kun se kaatoi vieraissa pahimmaksi kilpailijakseen veikatun fuusioseura EräViikingit 5-2. Classic nousi Vantaan Energia Areenalla kahden maalin tappioasemasta vakuuttavaan voittoon.

EräViikingit livahti avauserässä 2-0-johtoon, mutta Classic nappasi otteen toisessa ja nousi rinnalle. Päätösjakso oli sitten jo selvää mestarien hallintaa, ja isäntien maalivahti Santtu Strandbergin loistotorjunnoista huolimatta Sami Johansson ja Nico Salo laukoivat tamperelaiset karkumatkalle. Viimeisen niitin vieritti vielä ottelun parhaana palkittu Salo tyhjään verkkoon.

– Ekassa erässä leviteltiin mattoa, eikä oltu lähelläkään vastustajia. Näytti siltä, että pojat ennemmin suunnitteli kuin teki. Toiseen erään saatiin vähän rähinää ja kavennusmaalin myötä päästiin peliin mukaan, Classicin valmentaja Petteri Nykky sanoi.

– Ehkä ensimmäinen erä oli meidän paras erä, mutta sitten keskittyminen herpaantui entisestään ja erityisesti pallollisessa pelissä ei tehty niitä juttuja, joihin meidän peli perustuu, EräViikinkien avausmaalin laukonut Tero Tiitu puolestaan mietti.

Espoossa Westend Indians johti pohjamutiin veikattua Rauman SalBaa vastaan kahden erän jälkeen vain 3-2, mutta kolmannessa syntyi sitten eroa. Santeri Toropainen, Samuli Granlund ja Valtteri Kainulainen varmistivat maaleillaan Indiansille jo kauden toisen voiton lukemin 6-2.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla LASB – Oilers, Steelers – M-Team ja Koovee – Happee.

Lähde: Floorball.fi


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!