Usain Bolt sai haasteen yllättävältä suunnalta – ”Ei mitään mahdollisuutta häntä vastaan”

© Kuva: Getty Images

Pikajuoksija Christian Coleman näytti, että NFL-pelaajien kannattaa keskittyä ensisijaisesti omaan lajiinsa.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigaan varattu John Ross pyyhälsi maaliskuussa testitapahtumassa 40 jaardia (vajaat 37 metriä) aikaan 4,22. Rossin noteeraus on NFL:n tulokastestien historian kovin.

21-vuotias Ross lähetti äskettin terveisiä itse Usain Boltille. Ross kertoi, että uskoo pystyvänsä juoksemaan 40 jaardia nopeammin kuin Jamaikan pikajuoksutähti.

Bolt ei ehtinyt vastaamaan Rossin haasteeseen, mutta jenkkisprintteri Coleman pyyhälsi jo Rossin ajan alle. Coleman kipitti NCAA:n hallimestaruuskisoissa 40 jaardia aikaan 4,12.

– Coleman näytti Rossille ja muille NFL:ssä, ettei tarvitse olla Boltin tasoinen sprintteri ollakseen vauhdikkaampi 40 jaardilla kuin NFL:n nopein, USA Today Sports raportoi.

– Boltin ei tarvinnut todistaa, ettei Rossilla olisi mitään mahdollisuutta häntä vastaan. Coleman teki sen Boltin puolesta, USA Today Sports jatkoi.

Coleman juoksi viime kesänä 100 metrin ennätyksensä 9,95. Coleman oli mukana Rion olympialaisissa USA:n viestijoukkueeessa alkuerissä. Finaalissa Coleman katseli sivusta, kun jenkit diskattiin vaihtorikon vuoksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.