Floyd Mayweatherilta ällistyttävä väite nyrkkeilyottelustaan Conor McGregorin kanssa – ”Kerron teille totuuden”

Floyd Mayweather on julistanut Hype Fightin julkaisemalla YouTube -videolla, että hän kannatteli Conor McGregoria pinnalla ja otti ottelun tahallaan rennosti tarjotakseen katsojille parempaa viihdettä. Näyteltyään mielestään tarpeeksi, nyrkkeilylegenda pisti ottelun hänen mukaansa helposti pakettiin kymmenennessä erässä teknisellä tyrmäyksellä.

– Kaikki yrittivät protestoida Mayweather vs. McGregor matsia, vai mitä? Nyt kerron teille totuuden. Tässä on totuus. Kaikki tietävät, että kannattelin Conor McGregoria pinnalla matsissa. Tiedätte, että tarkoitukseni oli tehdä siitä vain hyvän näköistä teille, viisitoistakertainen maaailmanmestari väitti videolla.

Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin kohtasivat nyrkkeilykehässä 26. elokuuta. Otteluilta oli yksi nyrkkeilyn lähihistorian taloudellisesti onnistuneimpia. Mayweather sai huhujen mukaan ottelusta lähes 300 miljoonan dollarin palkkion. McGregor on kehunut tienanneensa mittelöstä noin 150 miljoonaa dollaria.

Voittamaton amerikkalaisottelija solvasi samalla videolla myös entistä nyrkkeilytähteä Oscar De La Hoyaa. Mayweather sanoi McGregoria vastaan ottelua haikailleen De La Hoyan käyttävän jälleen kokaiinia.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.