Rajua tekstiä! Huippunyrkkeilijät suolasivat toisiaan ristiin somessa – ”Senkin pelkurimainen ämmä”

© Kuva: Getty Images

Raskassarjan huippuottelijat Dillian Whyte ja Deontay Wilder intoutuivat jakamaan varsin rajuja herjoja eri suuntiin Twitterissä.

Wilder avautui ensin tiistaina tuntemuksistaan WBO-, WBA-, IBF- ja IBO-liittojen maailmanmestaria Anthony Joshuaa kohtaan. Jenkkitähteä suututti Joshuan leirin viimeisimmät kommentit julkisuuteen miesten välisestä MM-ottelusta.

Uutisoimme vasta, että aiemmin selvänä pidetyn Joshuan ja Wilderin huippumittelön neuvottelut ovat taas ajautuneet karille (linkki uutiseen). Toistaiseksi ei ole tietoa, pääsevätkö osapuolet ottelusta sopimukseen.

Amerikkalaisen WBC-liiton mestarin mielestä Joshuan leirin vastahankoisuus on osoitus siitä, että brittiottelija pelkää kohdata hänet kehässä.

– Tiesin, että haistoin nynnyn, mutta helkkari Anthony Joshua, en tiennyt hajun olevan näin voimakas, senkin pelkurimainen ämmä. Laitoit koko maailman odottelemaan kolme kuukautta tätä hetkeä. Et ole aito mestari! Olet vain heikkomielinen pelkuri, joka pitelee käsissään raskasmetallia, Wilder tylytti Twitter-purkauksessaan.

Entisen WBO-liiton raskassarjan mestarin Joseph Parkerin heinäkuussa haastava Whyte päätti iskeä Joshuan puolesta takaisin Wilderin suuntaan.

Viime vuonna Robert Heleniuksin päihittänyt brittinyrkkeilijä muistutti, että Wilderkin on aikoinaan antanut haastajiensa odotella varsin pitkiä aikoja.

– Haha, nyt tiedät, miltä minusta tuntui, kun yritin saada matsia sinun kanssasi, Whyte ilkkui.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.