Nyrkkeilyn raskaan sarjan ykköstähden Anthony Joshuan promoottori Eddie Hearn vaatii amerikkalaisiskijä Deontay Wilderia ja tämän tiimiä ”pysymään faktoissa”.

Hearnin mukaan odotetun huippumittelön ottelusopimusta ei vielä ole allekirjoitettu, vaikka Wilder vakuutti jo aiemmin hyväksyneensä tarjouksen otella Joshuaa vastaan. (uutinen)

Promoottorin mukaan sopimus on lähetetty Wilderille ja tämän taustajoukoille jo viime viikolla.

– Me teimme heille ensin tarjouksen, johon he eivät vastanneet. Sen jälkeen he tekivät tarjouksen puolestaan meille ja pyysimme nähdä sopimuksen, jota he eivät lähettäneet, Hearn kertoi ja jatkoi:

– Sen jälkeen puolestaan me teimme heille uuden tarjouksen ja lähes neljä viikkoa tästä he suostuivat siihen ja pyysivät sopimusta, jonka me lähetimme. Jos he haluavat matsin, heidän pitäisi nyt allekirjoittaa se (sopimus).

Hearnin mukaan WBA-liitto on ollut häneen lähes päivittäin yhteydessä ja mikäli ratkaisua Wilderin kanssa ei pian synny, on Joshuan ja hänen taustajoukkojensa sovittava ottelusta liiton nimeämän haastajan, venäläisen Alexandr Povetkinin kanssa.

IBF-, IBO-, WBA- JA WBO -liittojen mestaruusvöitä hallitsevan Joshuan ensisijainen toive olisi kuitenkin päästä ottelemaan raskaan sarjan kiistattomasta mestaruudesta WBC:n mestaria Wilderia vastaan.

– Heillä ei kuitenkaan vaikuta olevan kiire, vaan he julkaisevat vain jatkuvasti typeriä Instagram -videoita, Hearn manailee.

Lähde: Sky Sports