Suomalaisjoukkue jatkaa otteluitaan Mestarien liigassa – ”Meidän tulee pelata hyvin keskittyneesti ja vahvalla itseluottamuksella”

© Kuva: Juha Tamminen

Käsipallojoukkue Riihimäen Cocks kohtaa VELUX EHF Champions Leaguen seuraavalla, neljännellä kierroksella Romanian hallitsevan mestarin Dinamo Bucurestin.

Ottelu pelataan huomenna keskiviikkona klo 18.15 Vantaan Energia Areenalla ja Cocks hakee lohkovaiheen avausvoittoon kahden tasapelin ja yhden tappion jälkeen.

– Keskiviikon pelissä meidän tulee pelata hyvin keskittyneesti ja vahvalla itseluottamuksella. Kotikentällä taistelemme varmasti pisteistä. Erityisesti toivon, että yleisö löytäisi Energia Areenalle ja antaisi tukensa, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas toteaa Cocksin tiedotteessa.

Mikään huono joukkue ei Cocksin vastustajaksi astu, vaikka pelkkää voittokulkua ei Dinamonkaan meno ole alkukaudella ollut. Mestareiden liigassa joukkue on lohkokakkosena kahdella voitolla ja yhdellä tappiollaan. Kotikentällään se on onnistunut voittamaan niukasti niin Elverumin kuin Wacker Thuninkin, mutta Espanjassa joukkue joutui lopulta taipumaan Ademar Leonin käsittelyssä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.