15-vuotias superlahjakkuus kellotti aikuisten Suomen ennätyksen!

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Liigan toisesta finaalista jopa 248 euroa!

Vaasan SM-uintien naisten 100 metrin perhosuinnissa nähtiin nuorten Suomen ennätys, kun HSS:n Laura Lahtinen voitti Suomen mestaruuden uudella ennätysajalla 58.54.

Edellinen nuorten Suomen ennätys oli Emilia Pikkaraisen nimissä ajalla 58.66. Toiseksi kisassa tuli HSS:n Kaisla Kollanus (1:00.15) ja kolmanneksi Nummelan Kisaajien Nea-Amanda Heinola (1:00.25).

– Uinti tuntu hyvältä siihen nähden, että on uinut jo niin paljon. Ajattelin, että jos todella hyvin uin, niin Suomen ennätys voi tulla, Lahtinen kertoi.

Laura Lahtisen huippusuoritukset jatkuivat myös illan viimeisessä henkilökohtaisessa lajissa. Lahtinen päivitti 1500 metrin vapaauinnissa aikuisten Suomen ennätyksen lukemiksi 16:29.42. Toiseksi tuli Oulun Uinnin Petra Ansaranta  (17:01.64) ja kolmanneksi HSS:n Emma Koiranen (17:11.41).

Aikuisten Suomen ennätys oli Lahtiselle ensimmäinen. Nuorten Suomen ennätyksiä hänellä on nimissään nyt neljä. Hän kahmi Vaasassa kuusi henkilökohtaista aikuisten mestaruutta. Lahtisen kaulaan ripustettiin yhteensä 25 kultamitalia, kun nuorten, aikuisten ja viestimitalit lasketaan yhteen.

Lähde: Uimaliiton tiedote

Nappaa riskitön veto ja tienaa Liigan toisesta finaalista jopa 248 euroa!