Suomalainen hienosti neljäs pujottelun Eurooppa cupissa St.Moritzissa!

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri avasi kautensa Eurooppa cupissa Sveitsin St. Moritzissa.

Kolmipäiväisessä Eurooppa cupin avauskilpailussa Kiiveri sijoittui suurpujottelun osakilpailuissa kymmenen parhaan joukkoon. Suurpujottelun kymmenes ja yhdeksäs sija eivät kuitenkaan nuorta alppihiihtäjää miellyttänyt. Sen sijaan Kiiveri löysi todellisen kisavireensä lauantaina kilpailtuun pujotteluun ja sijoittui komeasti 4:nneksi.

– Pieni flunssa vaivasi alkuviikosta, enkä oikein palautunut kunnolla itse kisaan. Laskeminen oli ihan hyvää, mutta ei ollut voimaa tehdä tarpeeksi vauhtia. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, että pystyin laskemaan ihan kelpo suoritukset lähtökohtiin nähden, kommentoi Kiiveri alpineskiteam.fi -sivustolla.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!