Koskettava kirjoitus – uransa lopettava Andy Murray sai huimaa tukea nuorelta kilpaveljeltään

© Kuva: Getty Images

Andy Murrayn upea tennisura päättyy viimeistään kesällä Wimbledoniin. 31-vuotias britti ilmoitti tunteikkaasti päätöksestään perjantaina. Murray ei pysty pelaamaan jatkuvien lonkkakipujen kanssa enää, joista hän on kärsinyt pahasti viimeiset 18 kuukautta.

Hän on saanut ilmoituksensa jälkeen useita tsemppiviestejä. Australian 23-vuotias tennisässä Nick Kyrgios julkaisi Instagram-tilillään useita yhteiskuvia Murrayn kanssa ja kiitti koskettavalla kirjoituksella kaksinkertaista olympiavoittajaa ja kolminkertaista Grand Slam -voittajaa ystävyydestä ja huikeasta urasta.

– Andy, tiedän että pidät minua suurimmasta ajasta vitsiniekkana, mutta kuuntele edes tämän kerran. Tulet aina olemaan ihminen, joka vaikutti urheiluun monella eri tavalla. Tiedän, että et olisi halunnut poistua pelistä tällä tavalla, mutta hei: tämä on ollut pahuksellinen kyyti.

– Otit minut heti siipiesi suojiin, kun tulin kuvioihin mukaan ja haluan nähdä sinua tulevaisuudessakin. Olet hullun kova pelaaja. Kilometrejä parempi kuin minä. Haluan, että tiedät että tämä ei ole surullinen päivä vain sinulle ja tiimillesi, vaan myös koko urheilumaailmalle, Kyrgios vuodatti.

Loppuun hän kirjoitti tsemppiviestinsä Murraylle alkaviin Australian avoimiin, jonka perään hän lisäsi #onelastdance.

 


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!