Pelottava tilanne! Yleisurheilun 18-vuotias ihmeteini Jakob Ingebrigtsen lyyhistyi maahan maastojuoksun MM-kilpailuissa – katso kuva!

© Kuva: Getty Images
Osasuna ja Betis perjantain La Liga-matsissa! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Kaksi kertaa yleisurheilun ulkoratojen EM-kultaa juhlinut Norjan Jakob Ingebrigtsen lyyhistyi maastojuoksun MM-kilpailujen 7,6 kilometrin kilpailun jälkeen.

18-vuotias norjalaistähti oli kilpailussa 12:s. Eroa juoksun voittaneeseen Etiopian Milkesa Mengeshaan kertyi 47 sekuntia.

Maalissa Ingbrigtsen kaatui väsyneenä maahan ja sama toistui median haastattelupisteellä. Tunti juoksun jälkeen hän oli jo pystyvä kommentoimaan juoksua. Hän kertoi NRK:lle tajunneensa nopeasti, että kisa on selvästi raskaampi kuin hän oletti, ja keskeyttäminen kävi mielessä.

– Tajusin tilanteen kahden kierroksen jälkeen, mutta olen ylpeä itsestäni, että pystyin juoksemaan maaliin ilman romahtamista, Ingebrigtsen sanoi.

Maastojuoksun MM-mitalit ratkottiin Aarhusin kaupungin kupeessa sijaitsevan Moesgaardin museon ympäristöön rakennetulla radalla.

Pääosin nurmipohjaisella 2 kilometrin perusradalla oli reilusti korkeuseroa. Maastojuoksun tuntua lisättiin reilun kymmenen metrien mittaisilla vesilammikon ylityksellä ja pehmeällä, mutaisella osuudella.

Lähde: Urheiluliitto

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Osasuna ja Betis perjantain La Liga-matsissa! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!