Bulgarialaisnyrkkeilijä Kubrat Pulev joutui vaikeuksiin pussattuaan ja kähmittyään Vegas Sports Dailyn naistoimittaja Jennifer Ravaloa.

Las Vegasissa käydyn ottelun jälkeen Ravalo haastatteli Pulevia ja haastattelun päätteeksi verta vuotava Pulev suuteli Ravaloa suulle. Myöhemmin Ravalo piti lehdistötilaisuuden, jossa hän syytti Pulevin kähmineen häntä myös ottelun jälkeen. Hän kertoi harkitsevansa oikeustoimia miestä kohtaan ja kokeneensa olonsa nöyryytetyksi.

Sen jälkeen julkisuuteen tuli video, jossa Ravalo näyttää antavan sylitanssia Pulevin nyrkkeilytiimin jäsenelle.

Pulev on itse nyt kommentoinut tapausta ja Ravalon käytöstä lehdistölle.

– Mitä he tekevät on moraalitonta. On paljon naisia, jotka ovat oikeita seksuaalisen ahdistetun uhreja. Tässä ei kuitenkaan ollut kyse siitä. Olen pahoillani tapahtuneesta ja jos voisin mennä ajassa taakse päin, en olisi suudellut häntä, Pulev kertoi.

Michael Benson

@MichaelBensonn
😘 Kubrat Pulev on Jenny 'SuShe' Ravalo: "What they are doing is not moral. Because there are really a lot of women who are real victims of sexual abuse, but this is not the case here… I am sorry for what happened. If I could go back, of course I would not do it." [@bTVNovinite]

Pulev on tällä hetkellä hyllytetty nyrkkeilykomission toimesta.