Bulgarialaisnyrkkeilijä Kubrat Pulev on vaikeuksissa pussattuaan ja kähmittyään Vegas Sports Dailyn naistoimittaja Jennifer Ravaloa.

Pulev oli voittanut romanialaisen Bogdan Dinun tyrmäyksellä seitsemännessä erässsä. Ottelun jälkeen hän oli Ravalon tentattavana kameroiden edessä. Haastattelu sujui aluksi normaalisti, kun Sushe kyseli peruskysymyksiä ottelunkulusta.

Lopussa toimittaja päätyi kysymään, kohtaako Pulev Tyson Furyn, mikäli Fury voittaa Tom Schwarzin.

Bulgarialainen vastasi kysymykseen nopeasti ”kyllä” ja suuteli yllättäen naista suoraan huulille. Sushe ei ehtinyt varautua kasvot veressä olleen Pulevin temppuun mitenkään, vaan jäi hölmistyneenä paikoilleen.

Ravalo on nyt paljastanut tiedotustilaisuudessa, että Pulev kähmi häntä myös lähetyksen jälkeen. Hän on hankkinut asianajan ja vaatii, että miehen ottelulupa evätään ja häntä rangaistaisiin.

– Hän kouri molempia pakaroitani lähetyksen jälkeen ja käveli pois nauraen. Myöhemmin illalla hän pyysi minua poistamaan materiaalin. En poistanut mitään, koska halusin hänen olevan vastuussa teoistaan, Ravalo kertoi.

– Hän kohteli minua todella epäammattimaisesti ja haluan ihmisten näkevän mitä hän teki minulle. Ketään naista ei tulisi kohdella näin.

Michael Benson

@MichaelBensonn
👨‍⚖️ On Saturday, Kubrat Pulev kissed Jenny 'SuShe' Ravalo in an interview. She alleges he later also squeezed her backside and so has hired lawyer Gloria Allred. They've requested a California Commission investigation, want his licence suspended and for him to be sanctioned.