Suomalaisnaisten Beach volley-turnaus käynnistyi mollivoittoisesti Brasiliassa – ”Tämä käytiin pikaisesti läpi ja tästä opitaan”

© Kuva: CEV

Beach volleyn FIVB:n World Tourin neljän tähden turnaus Brasilian Itapemassa käynnistyi Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen osalta mollivoittoisesti.

Torstain avauspelissä hollantialaispari Joy Stubbe / Marleen Ramond-van Iersel oli suomalaisia vahvempi erin 2-0 (21-12, 21-17). Vastustajista Ramond-van Iersel on kaksinkertainen Euroopan mestari, Stubbe on yltänyt samaan saavutukseen nuorten sarjoissa.

Lahti-Liukkosella ja Parkkisella on vielä perjantaina toinen mahdollisuus jatkopaikkaan, kun vastaan asettuu villillä kortilla turnaukseen päässyt brasilialaispari Victoria Lopes Pereira Tosta / Tainá Silva Bigi.

– Tänään ei saatu omaa peliä kulkemaan. Yhdeksällä syöttövirheellä on vaikea rakentaa peliä. Tämä käytiin pikaisesti läpi ja tästä opitaan. Perjantaina taistellaan jokaisesta pallosta yhdessä, Lahti-Liukkonen tiivisti.

Nurminen ja Siren rankingkolmosina Turkin hiekalle

Jyrki Nurminen ja Santeri Siren puolestaan aloittavat pelinsä Turkin Aydinissa järjestettävässä kahden tähden turnauksena perjantaina suoraan 16 joukkueen pääsarjassa. Suomalaiskaksikko hakee pelituntumaa kesäkuun toisen viikonlopun olympiakarsintoja varten.

– Innolla lähdetään taas kisaamaan hyvän ulkoharjoitusjakson jälkeen. Saatiin Turkin leirillä peli minttiin ja nyt on yritetty reilu viikko ylläpitää tatsia koleassa Suomen kevätsäässä. Kovatasoisessa turnauksessa tavoitteenamme on vähintään paikka puolivälieriiin, Nurminen kertoo.

Lähde: Lentopalloliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.