Superpesiskausi alkaa jälleen Espanjassa – luvassa entistä kovempi kattaus

© Kuva: Juha Tamminen

Superpesiskausi avataan jo neljännen kerran peräkkäin Espanjan Fuengirolassa 25.-26.4.2020. Ensi kevään kattaus on kovempi kuin koskaan aiemmin, sillä vastakkain ovat viime vuosien menestysjoukkueet. Naisten ottelussa kohtaavat päättyneen kauden mitalistit Pesäkarhut Porista ja Lapuan Virkiä lauantaina 25.4.2020 kello 13. Miesten superpesiskauden takuulla kiihkeässä avauksessa Vimpelin Veto hakee revanssia joukkueen mitalikannasta pudottanutta Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan sunnuntaina 26.4.2020 kello 14.

Saarikoski Travelsin Juha Saarikoski on toiminut yhtenä Fuengirolan kauden avauksen pääarkkitehdeista alusta lähtien. Saarikoski on erittäin ilahtunut kevään 2020 joukkuekattauksesta.

– Todella hienoa saada ensimmäistä kertaa sekä naisten että miesten avauksiin TOP 4 -joukkueet. Olen mukana Superpesiksen kauden avausviikonlopun luomisessa jo neljännen kerran ja ensi keväänä luvassa on hieman erilainen tapahtuma, joten jo aikaisemminkin Fugepesiksessä mukana olleet voivat innolla lähteä mukaan pesiskarnevaaliin.

Matkapaketit kauden avaukseen ovat myynnissä osoitteessa www.fugepesis.fi. Uutuutena myyntiin tulee hulppea VIP-tuote.

– Nyt ensimmäistä kertaa myynnissä on VIP-alue, jonka ideoi Jussi Pyysalo Superpesiksen puolelta. Viime keväänä testasimme ideaa ja siitä saadut hyvät kokemukset kannustivat tuomaan sen kaikille myyntiin.

– Lisäksi Vimpelin fanien ideoima fanikulkue tulee olemaan ohjelmassa myös ensi keväänä, mutta tällä kertaa ”virallisena” ohjelmaosuutena, johon voivat osallistua kaikki pesisfanit, Saarikoski kertoo.

Kauden avaustapahtuman järjestävät yhteistyössä Superpesis, osallistuvat seurat sekä Imatran Pallo-Veikot.

Lähde: Pesäpalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.