Lyhytohjelman ennätyspisteensä luistellut Emmi Peltonen ei onnistunut vapaaohjelmassaan – ”Kaksi täysin yllärinä tullutta kaatumista”

© Kuva: Getty Images

Volvo Open Cupissa uudet lyhytohjelman ennätyspisteensä luistellut Emmi Peltonen ei onnistunut tänään vapaaohjelmassaan suunnitelmien mukaisesti. Peltonen saavutti kilpailussa yhteispisteet 158,40 ja sijoittui neljänneksi. Näyttävällä kolmoistulppi-kaksoistulppi -yhdistelmällä ohjelmansa avannut Peltonen takelteli muissa hyppyelementeissään. Sen sijaan ohjelman piruetit sekä askelsarja sujuivat laadukkasti ja ne arvioitiin järjestäen vaikeimmalle eli nelostasolle.

– Teknisesti kaikki asiat ovat kyllä hallussa ja kuuden minuutin verryttely ennen kilpailusuoritusta sujui tänäänkin erinomaisesti. Ohjelman alkupuolen hyppyelementteihin kuitenkin osui kaksi täysin yllärinä tullutta kaatumista, jotka katkaisivat keskittymisen. Pitkän kilpailutauon jälkeen on kuitenkin hienoa, että lyhytohjelma onnistui, ja eiköhän vapaaohjelmakin jo ensi viikolla GP-kilpailuissa suju. Meillä on hyvä motivaatio päällä, Peltosen valmentaja Sirkka Kaipio sanoi.

Seuraavan kerran Peltonen kilpailee ensi viikolla 15.-17.11.2019 Venäjällä luisteltavassa Rostelecom Cupissa, joka on yksi GP-sarjan osakilpailuista.

Kilpailun voitti Valko-Venäjän Viktoria Safonova 181,88 pisteellä.

Volvo Open Cupissa nähtiin tänään suomalaisväriä myös Advanced novice -sarjassa. Lyhytohjelmakilpailun jälkeen Wilma Levola on 31,18 pisteellä seitsemäntenä, Edith Mattila 28,71 pisteellä sijalla 12 ja Eveliina Alaranta 24,87 pisteellä sijalla 18. Kilpailua johtaa Viron Amalija Zelenjak 42,32 pisteellä.

Lähde: Taitoluisteluliiton tiedote


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.