Ohhoh! Suomalainen tennislupaus jysäytti jättiyllätyksen – Kaatoi yli tuhat sijaa korkeammalla olevan ammattipelaajan: ”Todella upea fiilis”

© Kuva: Getty Images
Torstaina Nordiksella HIFK - Ässät! Lunasta talletusbonus!

Keskiviikko ei jättänyt ketään kylmäksi Talin Tenniskeskuksella, kun Emil RuusuvuoriHarri HeliövaaraPatrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen etenivät kolmannelle kierrokselle.

Todellisesta jättiyllätyksestä vastasi paluun kilpakentille tekevä Otto Virtanen (ATP-1135). Virtanen kohtasi turnauksen viidenneksi sijoitetun italialaisen Thomas Fabbianon (ATP-117). Ennakkoluulottomasti kovia peruslyöntejään takonut Virtanen onnistuikin tekemään turnauksen tähän astisesti kovimman yllätyksen erin 1-6, 6-3, 6-4.

– Luotin omaan tekemiseeni ja lähdin ennakkoluulottomasti pelaamaan. Alkuun tiukat pisteet menivät hänelle ja sitten muutin hieman peliäni sekä pääsin paremmin hänen tempon vaihteluun kiinni. Todella upea fiilis voittaa kotiyleisön edessä. Jokainen iso voitto tuo paljon itseluottamusta ja varsinkin nyt kun palasin loukkaantumisen jälkeen kentälle, tyytyväinen Virtanen sanaili.

Torstaina Nordiksella HIFK - Ässät! Lunasta talletusbonus!